Erhvervsrengøring

AS REN TILBYDER ERHVERVSRENGØRING MED TOTALLØSNINGER FOR VIRKSOMHEDER

“Hvis der ikke er rent på din arbejdsplads, påvirker det din motivation og din sundhed, så det er vigtigt, at der er nogen der går op i rengøringen. Det gør vi.” – AS Ren

Rengøring kan være hårdt fysisk arbejde, og derfor lægger AS Ren meget vægt på, at medarbejderne ikke bliver slidt ned. Derfor er alle ansatte i AS Ren er på deltid. Lønnen og andre grundvilkår er blandt de bedste i branchen, og det er en af grundene til, at AS Ren efterhånden har mange medarbejdere, der har været beskæftiget i årevis. På den måde opsamler vi erfaring og faglig viden, og det kan vores kunder mærke, når de møder på arbejde til skinnende rene arbejdsplads.

Selvom det langt fra er en selvfølge i branchen, så garanterer vi total pålidelighed og stor fleksibilitet. Det betyder også, at vi omgående retter op på det, hvis der skulle ske en fejl. Det er mennesker, der gør rent, så vi kan selvfølgelig og begå fejl – det vigtigste er, hvordan man håndterer dem.

ERHVERVSRENGØRING INKLUDERER

DER ER TRE GRUNDE TIL AT VÆLGE AS Ren´s ERHVERVSRENGØRING

1. Du får garanti for en god og grundig opstart. Vi investerer i langvarige kundeforhold, og derfor gør vi meget ud af at komme godt fra start.
2. Du får en fast medarbejder tilknyttet. Det giver tryghed og effektivitet, at din rengøring bliver udført af én, som kender huset.
3. Vi kommer på regelmæssige kontrolbesøg for at sikre, at kvaliteten er høj, og at du er tilfreds. Den løbende opfølgning gør det også muligt for os at omstille os hurtigt, hvis dit behov ændrer sig.

Tøv ikke med at kontakte os hvis du tænker, at vores tilbud om erhvervsrengøring kunne være relevant i din virksomhed.